Portfolio: Middelgroot Project

Nationale Hartfalendag

Nationale Hartfalendag

De opdracht aan Backstage Facilities BV was om de techniek, in samenwerking met Theater hotel Figi, voor dit congres te organiseren met als speciale opdracht meer interactiviteit voor de deelnemers aan het congres te realiseren. Dit hebben we gedaan door het ontwikkelen van een congres app waarbij de deelnemers interactief kunnen deelnemen. De inzet van de Analogway Ascender 32 zorgde voor een mooie grafische vormgeving op het projectiescherm.

 

De Nationale Hartfalendag in Hotel Theater Figi in Zeist is een multidisciplinaire benadering. Er wordt gesproken over het management van hartfalen vanuit verschillende gezichtspunten. De verschillende sprekers zullen aan de hand van een casus hun onderwerp belichten en op een interactieve manier hierover in discussie gaan met de deelnemers (alle belangrijke spelers in dit discipline-overstijgende vakgebied).

PACE Bangkok, Kuala Lumpur, Dubai, Seoul, Moscow, YOG-Yakarta

De opdracht aan Backstage Facilities BV was om voor de PACE Foundation de technische realisatie voor de internationale congressen te verzorgen. Dit hebben we gedaan door de inzet van een Audio Visual Director die de voorbereidingen treft, de lokale audio visuele suppliers instrueert en op locatie de het audiovisuele projectmanagement uitvoert.

 

De PACE (Physicians’ Academy for Cardiovascular Education) is een organisatie dat wereldwijd congressen organiseert met als doel om artsen te helpen de bewezen resultaten van wetenschappelijk onderzoek naar de dag-tot-dag praktijk geneeskunde om te zetten, allemaal in het belang van verbetering van de resultaten van patiënten met hart- en vaatziekten. http://pace-cme.org

PACE Bangkok, Kuala Lumpur, Dubai, Seoul, Moscow, YOG-Yakarta