Portfolio: Groot project

CHIO

CHIO

De opdracht aan Backstage Facilities BV was om namens Peitsman Licht en Geluid BV de dagelijkse technische coördinatie voor de geluidsweergave te verzorgen. Een goede interactie met de organisatie en de ondersteuning voor de hospitality waren hierbij van groot belang. Backstage heeft 1 coördinator voor dit evenement geleverd.

 

Het CHIO (Concours Hippique International Officiel) is het groot, jaarlijks spring- en dressuur-concours in Rotterdam. Eind juni is het Kralingse Bos dan het decor van dressuur- en springsport van het allerhoogste niveau.

ISA 2015

De opdracht aan Backstage Facilities BV was om voor dit 4-daagse evenement in de RAI te Amsterdam de totale technische realisatie te verzorgen. Auditorium, 18 sub zalen,de exhibition hall met rapid fire areas en het slide service center waren de locaties waar het allemaal plaatsvond. Vanuit onze control room konden alle presentaties worden opgenomen voor latere on-demand doeleinden. Dit hebben we gedaan door 2 projectleiders aan te stellen die de ruim 30 technici konden aan sturen en als vraagbaak voor de klant en deelnemers konden fungeren.

ISA 2015
ESC congres Rome

ESC congres Rome

De opdracht aan Backstage Facilities BV was om een video opname studio in de PACE- CME stand in de exhibition hall te creëren waarbij de presentaties vanachter een desk gepresenteerd moesten worden. Dit hebben we gedaan door een “glazenhuis” te ontwerpen en dit door de lokale standbouwer uit te laten voeren en zelf de inrichting van de studio te verzorgen. De presentatiedesk, de achtergrond doeken met frames zijn in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd.

 

Het ESC (European Society of Cardiology) congres in Rome is ‘s werelds grootste en meest invloedrijke cardiovasculaire congres. Het is een congres waarbij de interactie tussen alle professionals en specialiteiten die betrokken zijn bij het beheer van patiënten met hart- en vaatziekten wordt gestimuleerd.

HF summit in Barcalona

De opdracht aan Backstage Facilities BV was om de audiovisuele realisatie van voor de hoofd en sub zalen te verzorgen. De hoofdzaal besloeg een afmeting van 35x28x7 mtr met daarin tafels en stoelen in schoolopstelling. Opdracht hierbij was om de deelnemers dicht bij het podium te houden. Dit hebben we gedaan door over de breedte van de zaal een projectiescherm te bevestigen van 18×3 mtr Met 3 Barco projectoren konden we de totale widescreen projectie realiseren.

HF summit in Barcalona