Portfolio: Diensten

Voice-over en ondertiteling

Wij verzorgen de voice-over voor uw bedrijfsfilm, online e-learning of uw product-  en projectpresentatie. Heeft een beeldopname in het buitenlands? Geen probleem! Wij helpen u graag met de ondertiteling van uw beeldmateriaal.

 

Een stem kan alles zeggend zijn voor uw (bedrijfs)film, wij kunnen dan ook een stemacteur voor u zoeken die precies de tone-of-voice heeft waar u naar op zoek bent. De voice-over opnames vinden bij ons in de studio plaats. Maar wij kunnen ook bij u langskomen als u zelf de voice-over wilt verzorgen. We kunnen de audiotrack voor u bewerken en aanleveren naar uw bestandskeuze.

 

Voor de ondertiteling is timing van belang. Door onze jaren van ervaring is dit voor een geen enkel probleem. We werken door middel van transcripten geschreven door native speakers.

 

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op > 

Congres app

Interactiviteit met uw publiek tijdens evenementen en congressen wordt steeds belangrijker, ook Backstage merkt dit steeds vaker. Om die reden heeft Backstage dan ook de congres app ontwikkeld.

 

In deze app is het mogelijk realtime feedback van uw publiek te ontvangen. U kunt uw publiek vragen laten stellen, een poll in laten vullen, spreakers kunnen realtaime worden getoond en nog veel meer.

 

Voor meer informatie over onze producten, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. >

Congres app
Verkoop

Verkoop

Backstage adviseert, installeert en verkoopt audiovisuele apparatuur voor de vaste installatie. Volledig merk onafhankelijk. Of het nu gaat om het inrichten van een boardroom of een grote vergaderzaal, wij adviseren u graag welke apparatuur het meest geschikt is voor uw doel.

 

Is het huidige geluid of beeld niet naar uw wens of ontbreekt er nog iets? U kunt ook bij ons terecht op toevoeging op de al aanwezig audiovisuele middelen.

 

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op >

Beeldopname en montage

Beeld- of geluidsopname zijn een uitkomst voor zij die niet aanwezig kunnen zijn bij uw congres, evenement, presentatie of webinar. Zo krijgen ze alsnog de gelegenheid de presentaties terug te kijken.

 

Of het nu gaat om een promotievideo, bedrijfspresentatie of evenement-registratie. Wij leveren dan ook professionele video’s die wij geheel zelf kunnen monteren. Wij hebben ervaring met het bouwen van video opname studio’s (bijvoorbeeld bij de ESC ROME) en green screen opnames (zoals voor de CVGK website)

 

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op >

Beeldopname en montage