Over ons

Backstage Facilities BV is gevestigd in Barendrecht, in de kielzog van Rotterdam, en verzorgt al meer dan 20 jaar nationale- en internationale congressen en evenementen. Hierbij verzorgen wij alle audiovisuele aspecten van uw congres, evenement, presentatie of webinar.

Dit houdt in dat wij de multimedia, het licht & geluid voor onze rekening nemen, maar kan ook betekenen dat wij de projectleiding voor u kunnen doen. Dit alles wordt gedaan met scherp oog voor prijs en kwaliteit. Wij staan erom bekend dat wij snel kunnen schakelen en flexibel zijn.

Backstage werkt met meerdere klanten van verschillende sectoren. Binnen ons team hebben we specialisten op ieder gebied. Maar Backstage is vooral gespecialiseerd in de medische en de financiële sector. Onder Backstage haar grote klanten bevinden zich Medcon International, Pfizer en de Rabobank.

Backstage zou Backstage niet zijn zonder zijn geweldige mensen. Allemaal specialisten op het gebied van multimedia, licht & geluid. Wilt u meer weten over één van onze specialisten, bezoek hun persoonlijke pagina.